23 Ocak 2008 Çarşamba

Otomotiv Cam Filmleri

Konfor, korunma ve görüntü…Madico® nun otomotiv cam filmleri alanındaki deneyimleri sonucu, görüntü ve kullanım açısından dünya lideri ürünler ortaya çıkmıştır.

.

Madico® otomotiv cam filmlerinden, Onyx® ile gerçek koyu siyah rengi, Charcool®, gerçek gri rengi temsil etmektedir. Yaklaşık %100 UV ( ultraviole) koruması sağlar ve güneş ısısının %66 sinin otomobil camınızdan içeri girmesini engeller. Madico® otomotiv cam filmlerindeki renk çeşitliliği sayesinde, aracınızın rengine uygun cam filmini ve uygun ton değerini yakalayabilirsiniz.

Madico® otomotiv cam filmleri parlama tehlikesini azalttığı için daha konforlu bir yolculuk sağlar, ayni zamanda otomobilinizin döşeme ve gösterge panelinin güneşin zararlı ışınları nedeniyle solmasını engelleyecektir. Böylece otomobilinizin içi ilk günkü gibi yeni görünecektir. Emniyet- Madico® otomotiv cam filmlerinin bir özelliği de, kaza sonucu parçalanmış camların dökülmesini engellemektir.

Madico® otomotiv cam filmleri renk seçenekleri ve koyuluk dereceleri sayesinde, arabanızın görüntüsüne farklılık kazandıracaktır. Madico® otomotiv cam filmleri, Madico® teknolojisinin sizlere sunduğu mükemmel ürünlerdir. Madico® otomotiv cam filmleri ile ihtiyacınız olan maksimum faydayı elde edeceksiniz.

Eğer cep telefonu, GPRS, ve telsiz kullanmanızı engellemeyecek bir otomotiv cam filmi arıyorsanız, çözüm Madico® Charcool® serisidir ve on (10) yıl garantilidir.

Hiç yorum yok: