29 Ocak 2008 Salı

UĞURLU OTO CAM’IN ‘SİGORTA BİLGİLENDİRME TOPLANTILARI’ BAŞLADI


İlki İstanbul’da, ikincisi Samsun’da gerçekleştirilen bilgilendirme çalışmaları Diyarbakır, Adana, Bursa, Ege ve Denizli bölge müdürlüklerine bağlı bayi toplantılarıyla devam edecek.

Uğurlu Oto Cam bayilere yönelik sigorta bilgilendirme toplantılarına başladı. Bölgesel olarak gerçekleştirilen toplantıların ilki 15 Nisan’da İstanbul’da ikincisi, 21-22 Nisan’da Fatsa’da gerçekleştirildi. Sigorta bilgilendirme çalışmaları, önümüzdeki günlerde Diyarbakır, Adana, Bursa, Ege ve Denizli bölge müdürlüklerine bağlı bayi toplantılarıyla devam edecek.
Uğurlu Oto Cam, bölgesel bayiler toplantılarının ilkini 15 Nisan 2007 tarihinde İstanbul Sürmeli Oteli’nde, Avrupa ve Anadolu Bölge Müdürlüğü’ne bağlı 100’e yakın bayinin katılımıyla gerçekleştirdi. İstanbul Sürmeli Oteli’nde öğle yemeği ile samimi bir ortamda bir araya gelen bayiler ve yöneticiler yemek sonrasında bilgilendirme toplantısına başladılar.

FİLM GÖSTERİMİ VE TANITIM
Açılış konuşmasını Yönetim Kurulu Üyesi Muammer Duman’ın yaptığı toplantıda, ilk olarak Uğurlu Oto Cam’ın sigorta şirketlerine ve bayilerine sunduğu yeni hizmetler ile yapmış olduğu yeni yatırımlar ve ürünlerinin tanıtıldığı film gösterimi yapıldı.
Film gösteriminin ardından söz alan Uğurlu Oto Cam Sigorta Koordinatörü Serdar Tufan ve Sigorta Departman Yöneticisi Muharrem Tuğrul, bayilere sigorta şirketlerinin beklentileri, istekleri ve hasar sonrasında nelere dikkat edilmesi gerektiği konusunda birer sunum yaptılar. Toplantının son bölümünde bayilere söz verilerek onların istek ve düşünceleri ele alındı ve soruları yanıtlandı.
Uğurlu Oto Cam’ın, bayileriyle sigorta şirketlerinin ve sigortalılarının beklentileri, yeni uygulamalar ve müşteri memnuniyeti konusunda neler yapılması gerektiği konusunda başlattığı “Sigorta Bilgilendirme Toplantıları”na, Diyarbakır, Adana, Bursa, Ege ve Denizli Bölge müdürlüklerine bağlı bayilerle devam edilecek ve tüm bayiler sigorta konusunda bilgilendirilecek.

KARADENİZ BULUŞMASI
Uğurlu Oto Cam tarafından düzenlenen ikinci toplantı 21-22 Nisan 2007 tarihlerinde Karadeniz Bölge bayilerinin katılımıyla Fatsa Yalçın Otel’de yapıldı.
İlk gün çevre illerden gelen bayilerin otelde buluşmalarının ardından akşam düzenlenen gala gecesi yemeğinde, bayiler birbiriyle tanışıp eğlendiler. İkinci gün Sigorta Koordinatörü Serdar Tufan’ın açılış konuşmasıyla başlayan toplantıda İstanbul toplantısında olduğu gibi bayiler sigorta konusunda bilgilendirildi. Bilgilendirmenin ardından soru cevap şeklinde bayilerin değerlendirmeleri ele alındı.
Bayilere yetki belgelerinin verilmesinin ardından günün anısı için topluca çektirilen resimle toplantı noktalandı.

Hiç yorum yok: