16 Ocak 2008 Çarşamba

Cam Filmi Çeşitleri

Lazerli Cam Filmi

Lazer Cam Filmleri Hakkında
Araç camlarında aynalı bir görüntü oluşturur.
açık ve koyu olarak 2 gruba ayrılır
Güneş ışınlarına karşı da etkilidr.

Tüm lazerli cam filmlerimiz yırtılmaya ve çizilmeye karşı 3 yıl garantilidir.


Lazerli Cam Filmi

Lazer Cam Filmleri Hakkında
Araç camlarında aynalı bir görüntü oluşturur.
açık ve koyu olarak 2 gruba ayrılır
Güneş ışınlarına karşı da etkilidr.

Tüm lazerli cam filmlerimiz yırtılmaya ve çizilmeye karşı 3 yıl garantilidir.


oto cam fılmınde yenı uygulama ön cam fılmı
Ön cam filmi uygalaması sürücülerin güneşten etkilenmelirini minimuma indirdiği gibi şık bir görünümde sağlamaktadır.

Güvenlik Filmi
Oto Güvenlik Cam Filmleri Hakkında;
Son yıllarda çıkartılan kanunlara ve alınan tüm güvenlik önlemlerine rağmen özellikle İstanbul’da kapkaç ve hırsızlık her geçen gün artarak devam ediyor. Eminim siz de benim gibi geçtiğimiz hafta kırmızı ışıkta gerçekleşen kapkaç dehşetini televizyonlardan seyretmişsinizdir.

Kırmızı ışıkta duran bir otomobile yanaşan hırsız para ister gibi davranıp önce sürücünün dikkatini dağıtıyor ve daha sonra da aracın arka bölümüne giderek elindeki buji veya demir bilye ile camı kırarak koltuğun üzerinde bulunan çanta veya değerli eşyaları alıp kaçıyor. Öndeki sürücünün en ufak bir müdahale veya önlem şansı kalmıyor.

Güvenlik filmi hem renkli hemde şeffaf olarak uygulanabilir.
Aynı zamanda güneş ışınlarına karşı da koruyucudur.
Çizilmeye ve yırtılmaya karşı 3 yıl garantilidir.

güvenlik filmi
Oto aksesuarlarına yönelik talep artışı beraberinde ilgi çekici ürünlerin Türk tüketicisiyle tanışmasını sağlıyor. Bunlardan birisi de otomobil içi güvenliği sağlayan ‘güvenlik filmi’ uygulaması... Özellikle büyük şehirlerde giderek artan hırsızlık vakaları bu tip ürünlere yönelik talebin de patlamasını sağladı. Güvenlik filmi uygulanmış otomobiller cam kırılmalarında kişisel güvenliği artırıyor. Bu etkin korumanın yanı sıra yüksek şiddetli patlamalarda dahi cam parçalanmıyor. Yapılan testler sonrasında güvenlik filmi uygulamasının, molotof kokteyli, el bombası, taşla yapılan fiziksel saldırılara ve sopa darbelerine bile dayanıklı olduğu belirlenmiş.
Bu ilgi çekici ürünün teknik ayrıntılarına gelince… Güvenlik filmi 200 mikron kalınlığındaki çok katlı lamineden imal ediliyor. Ürünler teknik özelliklerine göre 25.000 PSI’lik gerilme direnci gösteriyor. Kırılma direnciyse her 1 inç genişliğinde 200 paund…
Güvenlik filmi özellikleri bunlarla sınırlı değil. Güneş ışınlarının iç mekanda yarattığı yüksek sıcaklığı azaltan uygulama, sürücünün sağlığı açısından da olumlu etki yaratıyor. Kalite ve güvenilirliği kanıtlanmış ürünlerin güneşin zararlı U.V. ışınlarını yüzde 100 varan oranlarda bloke ettiği biliniyor. Ayrıca otomobilin estetik görünümüne de katkısı var. Bunun yanı sıra otomobilin içindeki eşyaların görünmesini zorlaştırarak hırsızlara yönelik ekstra caydırıcı etki yaratıyor. Peki güvenlik filmi uygulaması nasıl yapılıyor, ne sürede gerçekleştiriliyor ve fiyatları nedir? Bu ilgi çekici ürüne yönelik operasyonu sizler için uygulama safhasında inceledik...

Hiç yorum yok: